15 Temmuz 2013 Pazartesi

Zemzem Sırrı ...İslam Sırrı.. Sırrının Sırrı...

 
             


                                      Duy... Oku... Ama İnanmadan Önce İncele!

                                        Zemzem suyunun inanılmaz özellikleri...

Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını ifade eden Japon bilim adamı Dr. Masura Emot, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor...

Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi.Edinilen bilgiye göre Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup içti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı.

Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de büyük bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi.

Japon bilim adamı Dr. Masura Emot ise, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Emot, zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti. İncelemede her bir kristalin Kâbe-i Muazzama'ya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin kristallerinin çan sesinde karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği anlaşıldı. Dr. Emoto, zemzemin fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı olduğunu belirterek, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" şeklinde konuştu.



                               Ezan Sesini Duyan Zemzem, Huşu İçinde Kıvrılıp 
Bükülüyor Ve Renkten Renge de Giriyor...muş...

Bazen Besmele duyarsa da, aynı etkileri gösterebiliyor...muş..
                                               

 
                                 Kur'an, ezan,besmele duysun, yeter!
                                           Bu suyu tutmayın artık!


                            
                                      Kuran, ezan,besmele duysun, yeter!

                                                 Zamzam'ı tutmayın artık!








                                      
 


***

 RTE, "Zemzem'le yıkanmış..." desinler diye, içtiği suyun artan kısmını başından aşağı dökmüş..




Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, üniversite çıkışında kendisine ikram edilen zemzem suyunu içti ve arta kalan miktarını başına döktü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mekke’deki Ümmül Kurr’a Üniversitesi tarafından
 kendisine fahri doktora verilmesinin ve üniversitede konuşma yapmasının ardından üniversiteden ayrıldı. İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile birlikte dışarı çıkan Başbakan Erdoğan’a zemzem suyu ikram edildi. 

Zemzem suyunu ayakta içen Erdoğan, bardakta kalan bir miktarı da başına döktü. Erdoğan daha sonra Mekke’den ayrıldı.



***

Zemzem içerek aklanacağını sanan bir uyanık daha!





İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kendisine ikram edilen Zemzem suyunu içti..

VALİ AVNİ MUTLU DA AÇILIŞTAYDI

Es Ajans'ın organize ettiği açılış kokteyline iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katılırken gecede açılış kurdelasını İstanbul
 Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Abdülvahap M. Sheikh, firmanın sahipleri Muhammed ve Zuhair Al Qurashı birlikte kestiler. Kurdela kesimi sonrasında mağazayı dolaşıp bu özel parfümlerin kokusuna bakan Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya verilen hediye kendisini oldukça şaşırttı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya özel olarak yapılan ve üst kapağı altın kaplama alt kapağı ise Mekke'de bulunan Kabe'nin örtüsünden yapılan bir
Kur'an-ı Kerim ve yine bu kutsal mekanla ilgili dört özel parfüm hediye edildi. Dakikalarca hediyesini inceleyen Mutlu hediyesini çok beğendiğini belirterek Kur'an-ı Kerim'i yerine bırakırken öpüp başına koymayı da ihmal etmedi.

http://www.ensonhaber.com/ismailaga-cemaati-ve-cemiyet-ayni-acilista-2013-01-24.html

***
 



 
 
İslam'ın Hac Merkezi ile Zemzem Tower'ın boyut karşılaştırması... Müslümanların ibadet boyutuyla rantçı boyutları arasındaki ilişkiyi de açıklıyor!
Kabe'yi görenler, görmeyenlere bu fotoğrafta göstersin...



 

 RTE'nin her gördüğü boşluğu 
 

AVM ile doldurması... dindaşlarından gelen bir dürtü imiş...

***





 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder