7 Eylül 2013 Cumartesi

Tayyip Muhammed'in Oğlu İmiş!

'Peygamberin oğlu Tayyip'

AKP'li başkan Hz. Mu­ham­me­d’­in nü­fus cüz­da­nı­nı çı­kart­tı. “Tayyip” adını ço­cuk­la­rı­nın ara­sı­na koy­du.

AKP’li başkan, peygamberi siyaset malzemesi yaptı!..

AKP Kırk­la­re­li İl Baş­ka­nı, Hz. Mu­ham­me­d’­in AKP amb­lem­li nü­fus cüz­da­nı­nı çı­kart­tı. “Tayyip” ismini ço­cuk­la­rı­nın ara­sı­na koy­du.

CHP’­li İh­san Öz­kes, “Bu di­ne kar­şı iş­len­miş bir ci­na­yettir” dedi…

CHP İs­tan­bul Mil­let­ve­ki­li İh­san Öz­ke­s’­in Mec­li­s’­e ver­di­ği so­ru öner­ge­si, bir skan­da­lı or­ta­ya çı­kar­dı. AKP Kırk­la­re­li İl Baş­ka­nı Hüs­men Ağa Ter­ki­n’­in, Hz. Mu­ham­me­d’­in kim­lik kar­tı­nı va­tan­daş­la­ra da­ğıt­tı­ğı be­lir­len­di. AKP amb­lem­li kim­lik kar­tın­da, Hz. Mu­ham­me­d’­in ço­cuk­la­rı ara­sın­da “Tay­yip” ismi de yer aldı.

“HATIRASINI HAFİFLEŞTİRDİLER”
CHP’­li İhsan Öz­kes, Baş­ba­kan Tay­yip Er­do­ğa­n’­ın ya­nıt­la­ma­sı is­te­miy­le ver­di­ği öner­ge­de, “Bu cüz­dan Hz. Mu­ham­me­d’­in şah­si­ye­ti­ni ve ha­tı­ra­sı­nı ha­fif­leş­ti­ren, ba­sit­leş­ti­ren bir yak­la­şım de­ğil mi­dir? Tüm in­san­lı­ğa gön­de­ri­len Hz. Mu­ham­me­d’­in si­ya­si pro­pa­gan­da ara­cı ola­rak kul­la­nıl­ma­sı doğ­ru mu? Bu­nu ya­pan­lar hak­kın­da bir iş­lem ya­pıl­mış mı­dır?” di­ye sor­du.

“TAYYİP İSMİNİ İLK KEZ DUYDUM”

Öz­kes, ko­nuy­la il­gi­li ola­rak SÖZ­CÜ­’ye şun­la­rı söy­le­di:

“56 ya­şın­da emek­li bir müf­tü­yüm. Pey­gam­ber efen­di­mi­zin ço­cuk­la­rı ara­sın­da ‘Tay­yi­p’ is­mi­ni ilk kez du­yu­yo­rum. Bu dü­pe­düz di­ne kar­şı iş­len­miş bir ci­na­yet­tir. Al­la­h’­tan kork­sa­lar, ol­ma­yan bir is­mi ora­ya yaz­maz­lar. Üs­te­lik bir si­ya­si par­ti­nin amb­le­mi­ni ba­sı­yor­lar. Mil­yon­lar­ca Müs­lü­ma­n’­a sor­sun­lar ‘Tay­yi­p’ di­ye bir şey yok ama AK­P’­nin il baş­ka­nı bu­nu ya­za­bi­li­yor. ‘İs­la­mo­fo­bi­’yi eleş­ti­ri­yor­lar ama di­ni ba­ba­la­rı­nın ma­lı gi­bi hoy­rat­ça kul­la­nı­yor­lar.”

İş­te AK­P’­li baş­ka­nın ha­zır­lat­tı­ğı o nü­fus cüz­da­nı…

AK­P­Kırk­la­re­li İl Baş­ka­nı Hüs­men Ağa Ter­kin, ken­di­si­nin ha­zır­lat­tı­ğı Hz. Mu­ham­me­d’­in kim­lik kar­tı­nın ar­ka kıs­mın­da Pey­gam­be­r’­in yüz, göz ve saç ren­gi­ni, bo­yu­nu, ha­nım­la­rı­nın is­mi­ni de yaz­dı. Ter­kin, AKP lo­go­su­nu kul­lan­mak­la kal­ma­dı ken­di rek­la­mı­nı da yap­tı. Terkin isminin yanına cep telefonu numarasını da yazdı.
 
 




"Duygu Soytürk'ün 'erkeklerin efendisi, kadinlarin korkulu ruyasi' cümlesi doğru bir vurgu!

Gerçekten de, Muhammed'in özelliği olarak neden sadece "Erkeklerin Efendisi" yazıyorlar!?

Çünkü tipik islami yaklaşımda, "kadınlar insandan sayılmaz"lar da ondan!

Dolayısıyla "Allahın insanlara gönderdiği resul, sonuncu peygamber".... vb. türü değerlendirmelerde yer alan "İnsanlık", "Erkekler" ile eşit anlamlı bir algının sonucudur.

Fakat şunu da eklemek gereklidir ki, "İnsanlık" ile "erkekler" arası eşitleme, sadece İslami çizgiye ait değildir.

Hem eski topluma ait örneklerde, hem de o eski toplumun şekillendirdiği şimdiki modern avrupa toplumlarının dillerinde, "İnsanlık" ve "Erkekler" benzer kelime kökenlerine dayanmaktadırlar.
(Homme: Erkek, İnsan; humanité: İnsanlık)

Fakat burada tayin edici olan nokta, dillerinde bu tür eskiden kalan sorunlar olan Avrupai toplumlar, bu sorunları bilince çıkararak kadın algılarını değiştiriyor; "bilim adamı" gibi lafları "bilim kadını, bilim insanı" vb. ile düzeltip takviye ediyorlar; Muhammed takipçileri ise, toplumsal algıları 1400 yıl geride tutmam, hatta geriye çekmek için çaba sarf ediyorlar!

Kadınları çarşafa sokmak; 10-13-15 yaşlarındaki kız çocuk evliliklerine geri dönüş;erkeğin çok kadınla yasal evliliği istemleri vb. hep böyle noktalardır!





"Muhammed'e Kimlik Kartı"nın İlk Mucidi Of İlçesi Müftüsü Mehmet Genç İmiş!
----------

Peygambere nüfus cüzdanı çıkarttılar!

Of Müftüsü Mehmet Genç ile"Peygamberimizi Tanıtma ve Kültür Vakfı" Üyesi Burhan Gültekin, Muhammed için nüfus cüzdanı hazırladı...

22 Ağustos 2011 Pazartesi, 06:41:06

Ali ZENGİN/ TRABZON (AHT)

Hz. Muhammed’in doğumundan 1422 yıl sonra nüfus cüzdanını hazırladıklarını ve il müftülüklerine dağıttıklarını belirten Genç, şöyle konuştu: “Bu dünyada bir ilktir. Şimdiye kadar böyle bir çalışma düşünülmedi. Bu bir kimlik kartı değildir, bu bir nüfus cüzdanıdır. İstanbul’da basıldı. Ramazan ayına mahsus bir çalışmadır. Bana da 1000 adet geldi. Maliyeti 25 kuruştur, makbuz karşılığında 1 TL’ye satılmaktadır.

İnşallah Resulullah efendimiz 1422 yıl sonra gelen bu kimlik dizaynından ve bildiriminden manen memnun olmuştur. Yüce Rabbim hepimizi O’na hizmetkâr eylesin ve şefaatına nail eylesin. Resulullah için ne yaparsak azdır.” Önlü arkalı kimlik kartında TC kimlik numarası gibi ifadelerin yanı sıra, Hz.Muhammed ile ilgili pek çok bilgi yer alıyor.

Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı: Hazreti Muhammed’in kimlik kartı Kuran-ı Kerim
Hz. Muhammed’in kimlik kartı, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’dir. Ayrıca bir kimlik kartı çıkarmanın bir anlamı yok. Hz. Muhammed’e kimlik kartı çıkarılmasına gelirsek, bunu ancak O’nun ailesi, kabilesi yapabilir, Araplar yapabilir. Bize düşmez o. Bizim Kuran-ı Kerim’imiz peygamberimizin kimlik kartıdır.

Peygamberimiz için hazırlanan nüfus cüzdanı ortalığı karıştırdı
Trabzon'un Of İlçesi Müftüsü Mehmet Genç'in Hz. Muhammed için hazırlattığı nüfus cüzdanı ortalığı karıştırdı. Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, olayı şık bulmadığını belirtirken, nüfus cüzdanını dağıtan Of Müftüsü Genç, "Bakanlar Erdoğan Bayraktar ile Veysi Eroğlu'na da bunlardan verdiğini söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın müftü hakkında soruşturma açmaya hazırlandığı bildirildi.

İstanbul'da bulunan 'Peygamberimizi Tanıtma ve Kültür Vakfı' tarafından hazırlatılan nüfus cüzdanlarından kendisine de gönderildiğini ve dağıttığını belirten Of Müftüsü Mehmet Genç, "Bu iş galiba başımızı ağrıtacak" dedi. Haberin HABERTÜRK gazetesinde yayınlanmasının ardından Müftülüğün telefon yağmuruna tutulduğunu belirten Genç, Hz. Muhammed'in sembolik nüfus cüzdanını hediye olarak vatandaşlara dağıtmasının bazı kesimler tarafından yanlış anlaşıldığını belirtti.

PEYGAMBERİMİZ İÇİN CEZAYA RAZIYIM

Müftü Genç, "Bu kimlik kartı parayla satılmaz. Ramazan hediyesidir. Peygamberimizi tanıtım amaçlıdır. Çocuklarımız, yavrularımız bunu cebinde taşısa ne zararı olur? Bunları İstanbul'da bulunan , "Peygamberimizi Tanıtma ve Kültür Vakfı" yaptı. Bana da yolladı. Ben de burada Müslüman kardeşlerimize hediye ettim. Bu kimliklerden birer tane de Bakanlar Veysel Eroğlu ile Erdoğan Bayraktar'a elden hediye ettim. Para ile satılmasına kesinlikle karşıyız dedim. Çünkü peygambere hizmet para ile olmaz. Bu işi izinsiz yaptığımız için galiba başımız ağrıyacak. Halbuki bu şahsi bir faaliyettir. Başımıza gelecek olan şey de peygamber efendimiz yüzünden gelecekse gelsin. Buna gönlümüz açıktır. Peygamberi tanıtmaktan dolayı ceza alacaksak alalım" dedi.

İL MÜFTÜSÜ: ŞIK BULMADIM

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, Hz. Muhammed'e ait aile bilgilerinin yer aldığı kimlik kartını şık bulmadığını dile getirdi. Konuyu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bildirdiklerini ifade eden Çakı, "Yapılan hiç de şık değil. Müslümanlığa, peygamberimize hizmet böyle olmamalıydı. Hazırlanan bu kartın para ile satıldığı eğer doğru ise çok yanlış. Biz bir soruşturma açmadık. Konuyu Diyanet İşleri Başkanlığı takip edecek" dedi.

Ali ZENGİN/ TRABZON (AHT)

http://www.haberturk.com/polemik/haber/661571-peygambere-nufus-cuzdani-cikarttilar
 
Ey Cemaati Ateist!
 
Muhammed cüzdanı siparişlerinizi,

Burhan GÜLTEKİN'in telefon numarasına 

bildiriniz!

***
 
Tanımlamalara bak, hizaya gel!
Muhammed, "uzuna yakın orta boylu" imiş!

 

 



İlginç "bilgi"ler!

Muhammed, "124.000 Küsur Peygamberin Sonuncusu!"...

Övgüden çok bir küçümseme gibi....

---

"Ademoğullarının Efendisi" saptaması da ilginç!

Çünkü, kendini "Adem oğlu" saymayan topluluklar da var... Bu durumda Muhammedciler, kendilerini sadece bir soy çizgisi üzerine oturtmuş oluyorlar!
 
                                                    ***
                                              



 2012 yılındaki T.C kimliklerine göre, neredeyse, birkaç milyon kişi, 01.01.... doğum tarihli diye gösteriliyor.

Muhammed'in doğum tarihi, 1400 sene evvel, neredeyse saatiyle biliniyor!

Neyse ki, bizler biliyoruz ki, "Kutlu Doğum Haftası ve günü", sadece üç-beş yıl evvel, kelimenin tam anlamlarıyla, uyduruldu!

                                                      ***




 
Aslında bu AKP'li "Üsmen Aga", "muhammed Cüzdanı"nın yaratıcısı değil, "iktibasçısı"!

Ayrıca "cüzdan"da, "Tayyip" diye Muhammed'e bir oğul türetilmiş de değil...

Sadece, "Abdullah" ile "(Tayyip ve Tahir)" üzerinden olmayan bir anlam ilişkisi kurularak, Muhammed ile RTE arası bir bağ kurulmaya çalışılmış!

Eh, bu kadarlık da olur!
                                                  ***
 

Yazılanlara bakılırsa, cariyeleri falan hariç, Muhammed'in 12 "hanım"ı varmış!

Bunlar "islami nikahlı" olanları!

Öteki müslimlere "dört yasal eş" diyen Muhammed'in "hanımlar" bakımından, Allah nezdindeki "ayrıcalığı" epey fazla imiş!

 


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder